Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Buletin informativ

Tricou 3D copii, The Mountain: Kittens

Tricou 3D copii, The Mountain: Kittens Mărește

Tricou 3D copii, The Mountain: Kittens

Nou

Tricou 3D copii: Eyed Kitten, The Mountain, maneca scurta, bumbac 100%, culoare bleu.

Inainte de a alege o marime pentru produsele The Mountain, va rugam sa verificati dimensiunile pentru fiecare in parte. Marimile SUA sunt mai mari decat cele europene.

Dimensiuni (lungime*latime): S = 45*35 cm, M = 52*37 cm, L = 63*43 cm, XL = 68*49 cm (XL se potriveste si adultilor cu marimea S).

Mai multe detalii

87,00 lei

Caracteristici

CuloareBleu
Material100% Bumbac
MarimeS, M, L, XL

Informații

Tricou 3D pentru copii, The Mountain: Kittens, cu maneca scurta, culoare bleu, bumbac 100%, imprimeu superb cu efect 3D.  Pentru iubitorii de animale ce poate fi mai placut decat o pisicuta?... 7 pisicute!  

Cei de la The Mountain s-au perfectionat în crearea imaginilor fotorealiste, produsele sunt vopsite si imprimate folosind doar cerneluri pe baza de apa, prietenoase cu mediul, fiind certificate Oeko-Tex.

Materialul folosit este bumbac prespalat, ca urmare, daca spalati produsul conform instrucțiunilor de pe etichete, in apa rece (30C) si daca veti evita folosirea inalbitorului, produsul va ramane la fel de frumos pentru multi ani.

Cumpara The Mountain oricine vrea sa fie vazut, sa faca un cadou de neuitat sau pur si simplu sa se distreze cu moda!

Recenzii

Nu există comentarii

Scrieţi o recenzie

Tricou 3D copii, The Mountain: Kittens
Tricou 3D copii, The Mountain: Kittens

Tricou 3D copii: Eyed Kitten, The Mountain, maneca scurta, bumbac 100%, culoare bleu. Inainte de a alege o marime pentru produsele The Mountain, va rugam sa verificati dimensiunile pentru fiecare in parte. Marimile SUA sunt mai mari decat cele europene. Dimensiuni (lungime*latime): S = 45*35 cm, M = 52*37 cm, L = 63*43 cm, XL = 68*49 cm (XL se potriveste si adultilor cu marimea S).

Scrieţi o recenzie

Produse recomandate