Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Buletin informativ

Tricou adulti The Mountain: Beware of Pit Bulls, M-L

Tricou adulti The Mountain: Beware of Pit Bulls, M-L

Nou

Tricou pentru adulti The Mountain: "Beware of Pit Bulls, they will steal your heart", maneca scurta, bumbac 100%, culoare neagra.

Inainte de a alege o marime pentru produsele The Mountain, va rugam sa verificati dimensiunile pentru fiecare in parte. Marimile SUA sunt mai mari decat cele europene.

Dimensiuni (lungime*latime): M = 74*52 cm, L = 77*56 cm.

Mai multe detalii

116,00 lei

Caracteristici

CuloareNegru
Material100% Bumbac

Informații

Tricou pentru adulti The Mountain, cu maneca scurta, decolteu rotund, la baza gatului, imprimat cu imaginea colorata a unui catelus simpatic din rasa Pitbull si mesajul amuzant "Ai grija la Pitbulli, iti vor fura inima", designul este realizat de Dean Russo. 

Produsele The Mountain sunt vopsite si imprimate folosind doar cerneluri pe baza de apa, prietenoase cu mediul. Cei de la The Mountain s-au perfectionat în crearea imaginilor fotorealiste folosind cerneala pe baza de apa, produsele fiind certificate Oeko-Tex.

Materialul folosit este bumbac prespalat, ca urmare, daca spalati produsul conform instrucțiunilor de pe etichete, in apa rece (30C) si daca veti evita folosirea inalbitorului, produsul va ramane la fel de frumos pentru multi ani.

Cumpara The Mountain oricine vrea sa fie vazut, sa faca un cadou de neuitat sau pur si simplu sa se distreze cu moda!

Recenzii

Nu există comentarii

Scrieţi o recenzie

Tricou adulti The Mountain: Beware of Pit Bulls, M-L
Tricou adulti The Mountain: Beware of Pit Bulls, M-L

Tricou pentru adulti The Mountain: "Beware of Pit Bulls, they will steal your heart", maneca scurta, bumbac 100%, culoare neagra. Inainte de a alege o marime pentru produsele The Mountain, va rugam sa verificati dimensiunile pentru fiecare in parte. Marimile SUA sunt mai mari decat cele europene. Dimensiuni (lungime*latime): M = 74*52 cm, L = 77*56 cm.

Scrieţi o recenzie

Produse recomandate