Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Buletin informativ

Cizme pentru zapada Barbie, 26 - 28

Cizme pentru zapada Barbie, 26 - 28

Nou

Cizme pentru zapada, fabricate din material sintetic, material textil impermeabil si membrana C-TEXI care permit piciorului sa ramana uscat si cald indiferent de vreme. Cizmele au aplicate diferite elemente Barbie.

Marimi/ lungime brant: 26 = 17 cm, 27 = 17,5 cm, 28 = 18 cm.

Mai multe detalii

131,00 lei

Caracteristici

Culoarefucsia/roz
Material100% Sintetic

Informații

Cizme pentru fete, marimi 26, 27 sau 28, fabricate din material sintetic, material textil impermeabil si membrana C-TEX care permit piciorului sa ramana uscat si cald indiferent de vreme. Carambul cizmelor este de dimensiune medie si se inchide cu doua clapete cu arici. Sunt captusite cu blanita sintetica, talpa este groasa, cu striatii care amplifica aderenta. Cizmele au aplicate diferite elemente Barbie. Produs cu licenta Mattel Inc.

Instructiuni de intretinere: Pastrati produsul departe de foc sau alte surse de caldura. Se spala manual. Petele de grasime se curata cu solutie apoasa de detergent (2%). Nu se spala in masina de spalat. Fata incaltamintei se va feri de lovituri puternice sau intepaturi. Evitati contactul incaltamintei cu solventi organici.

Recenzii

Nu există comentarii

Scrieţi o recenzie

Cizme pentru zapada Barbie, 26 - 28
Cizme pentru zapada Barbie, 26 - 28

Cizme pentru zapada, fabricate din material sintetic, material textil impermeabil si membrana C-TEXI care permit piciorului sa ramana uscat si cald indiferent de vreme. Cizmele au aplicate diferite elemente Barbie. Marimi/ lungime brant: 26 = 17 cm, 27 = 17,5 cm, 28 = 18 cm.

Scrieţi o recenzie

Produse recomandate