Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Buletin informativ

Costum Halloween fete: Printesa haremului

Costum Halloween fete: Printesa haremului Mărește

Costum Halloween fete: Printesa haremului

Nou

Costum Halloween fete Prințesa haremului, include: top din lycra mov cu mâneci lungi din voal negru, pantaloni - şalvari in două straturi, unul din lycra mov, celalalt din voal negru şi un accesoriu din voal pentru cap. Producător Rubies

Mărimi: L (8-10 ani).

Dimensiuni (top= lungime*bust)* lungime pantaloni: L(7-8 ani) = 48*80*97 cm

Mai multe detalii

138,00 lei

138,00 lei

Caracteristici

Culoaremov-negru
Material100% Poliester
DimensiuniM (5-7 ani), L (8-10 ani)

Informații

Imbrăcată cu acest costum orice fată se transformă pe loc intr-o frumoasă dansatoare orientală, aleasa Prințului şi va face senzație la petrecerea de Halloween.

Costum Halloween fete Prințesa haremului, include: un top din lycra mov cu mâneci lungi din voal negru, pantaloni - şalvari in două straturi, unul din  lycra mov, celălalt din voal negru şi un accesoriu din voal pentru cap. Pantalonii au elastic si in talie si la glezna.

 Marimi: M (5-7 ani) si L (8-10 ani). Dimensiuni (top = lungime*bust)* lungime pantaloni: M (5-7 ani) = 40*68*85 cm,  L (7-8 ani) = 48*80*97 cm.

Instrucțiuni de intreținere: Nu se scufundă in apă, se curătă cu un burete umed. Nu se curață chimic. Nu folosiți inălbitori. Nu se calcă. Nu se stoarce.

Recenzii

Nu există comentarii

Scrieţi o recenzie

Costum Halloween fete: Printesa haremului
Costum Halloween fete: Printesa haremului

Costum Halloween fete Prințesa haremului, include: top din lycra mov cu mâneci lungi din voal negru, pantaloni - şalvari in două straturi, unul din lycra mov, celalalt din voal negru şi un accesoriu din voal pentru cap. Producător Rubies Mărimi: L (8-10 ani). Dimensiuni (top= lungime*bust)* lungime pantaloni: L(7-8 ani) = 48*80*97 cm

Scrieţi o recenzie

Produse recomandate