Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Buletin informativ

Tricou The Mountain adulti: Rainforest Gather

Tricou The Mountain adulti: Rainforest Gather Mărește

Tricou The Mountain adulti: Rainforest Gather

Nou

Tricou pentru adulti The Mountain: Adunare in Padurea Tropicala , culoare verde, bumbac 100%, design creat de Antonia Nesher.

Inainte de a alege o marime pentru produsele The Mountain, va rugam sa verificati dimensiunile pentru fiecare in parte. Marimile SUA sunt mai mari decat cele europene. Dimensiuni (lungime*latime): S = 69*47 cm.

Mai multe detalii

92,00 lei

92,00 lei

Caracteristici

CuloareVerde
Material100% Bumbac

Informații

Tricou pentru adulti de la The Mountain: Rainforest Gather - Adunare in Padurea tropicala. Imbraca acest tricou si te vei simti proaspat ca roua diminetii. 

Produsele The Mountain sunt vopsite si imprimate folosind doar cerneluri pe baza de apa, prietenoase cu mediul. Cei de la The Mountain s-au perfectionat în crearea imaginilor fotorealiste folosind cerneala pe baza de apa, produsele fiind certificate Oeko-Tex.

Materialul folosit este bumbac prespalat, ca urmare, daca spalati produsul conform instrucțiunilor de pe etichete, in apa rece (30C) si daca veti evita folosirea inalbitorului, produsul va ramane la fel de frumos pentru multi ani.

Cumpara The Mountain oricine vrea sa fie vazut, sa faca un cadou de neuitat sau pur si simplu sa se distreze cu moda!

Recenzii

Nu există comentarii

Scrieţi o recenzie

Tricou The Mountain adulti: Rainforest Gather
Tricou The Mountain adulti: Rainforest Gather

Tricou pentru adulti The Mountain: Adunare in Padurea Tropicala , culoare verde, bumbac 100%, design creat de Antonia Nesher. Inainte de a alege o marime pentru produsele The Mountain, va rugam sa verificati dimensiunile pentru fiecare in parte. Marimile SUA sunt mai mari decat cele europene. Dimensiuni (lungime*latime): S = 69*47 cm .

Scrieţi o recenzie

Produse recomandate