Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Buletin informativ

Cizme pentru zapada Disney Cars, 24

Cizme pentru zapada Disney Cars, 24

Nou

Disponibilitate: Produs indisponibil

Cizme pentru baieti Disney Cars, marimi 24, 26 sau 27, fabricate din material sintetic, material textil impermeabil si membrana C-TEXI care permit piciorului sa ramana uscat si cald indiferent de vreme. Cizmele au aplicate diferite elemente Disney Cars.

Marimi/lungime brant: 24 = 16 cm, 26 = 17 cm, 27 = 17,5 cm.

Mai multe detalii

149,00 lei

Caracteristici

CuloareNegru
Material100% Sintetic
Marime24, 26, 27

Informații

Cizme pentru baieti Disney Cars, marimi 24, 26 sau 27, fabricate din material sintetic, material textil impermeabil si membrana C-TEXI care permit piciorului sa ramana uscat si cald indiferent de vreme. Carambul cizmelor este de dimensiune medie si se inchide cu doua clapete cu arici. Sunt captusite cu material calduros tip polar, talpa este groasa, cu striatii care amplifica aderenta. Cizmele au aplicate diferite elemente. Produs cu licenta Disney Pixar.

Instructiuni de intretinere: Pastrati produsul departe de foc sau alte surse de caldura. Se spala manual. Petele de grasime se curata cu solutie apoasa de detergent (2%). Nu se spala in masina de spalat. Fata incaltamintei se va feri de lovituri puternice sau intepaturi. Evitati contactul incaltamintei cu solventi organici.

Recenzii

Nu există comentarii

Scrieţi o recenzie

Cizme pentru zapada Disney Cars, 24
Cizme pentru zapada Disney Cars, 24

Cizme pentru baieti Disney Cars, marimi 24, 26 sau 27, fabricate din material sintetic, material textil impermeabil si membrana C-TEXI care permit piciorului sa ramana uscat si cald indiferent de vreme. Cizmele au aplicate diferite elemente Disney Cars. Marimi/lungime brant: 24 = 16 cm, 26 = 17 cm, 27 = 17,5 cm.

Scrieţi o recenzie

Produse recomandate