Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Buletin informativ

Costum Sultan Rubies

Costum Sultan Rubies Mărește

Costum Sultan Rubies

Nou

Costum carnaval Sultan, pentru barbati, alcatuit din trei piese: Haina neagra, lunga, cu o banda lata de culoare mov si auriu pe margini si maneci. Bluza neagra fara maneci cu garnitura aurie si imitatii de pietre pretioase; Cordon lat, auriu.

Dimensiuni M50: Haina: Talie: 100 cm, Lungime 120 cm;

                         Bluza: Talie: 116 cm, Lungime 76.

Mai multe detalii

159,00 lei

Caracteristici

CuloareNegru
Material100% Poliester
Marime50

Informații

Costum carnaval Sultan, pentru barbati, compus din trei piese: Haina neagra, lunga, cu o banda lata de culoare mov si auriu pe margini si maneci; Bluza neagra fara maneci cu garnitura aurie si imitatii de pietre pretioase; Cordon lat, auriu. Producator Rubie's.  Potrivit pentru petrecerea de Halloween sau carnaval.

Toate celelalte accesorii din imagine nu sunt incluse!

Dimensiuni: M50 =Haina: Talie: 100 cm, Lungime: 120 cm; Bluza: Talie: 116 cm, Lungime 76.

Instructiuni de intretinere: Se spala manual. Nu se curata chimic. Nu folositi inalbitori. Se calca la temperatura scazuta. Nu se stoarce.

Recenzii

Nu există comentarii

Scrieţi o recenzie

Costum Sultan Rubies
Costum Sultan Rubies

Costum carnaval Sultan, pentru barbati, alcatuit din trei piese: Haina neagra, lunga, cu o banda lata de culoare mov si auriu pe margini si maneci. Bluza neagra fara maneci cu garnitura aurie si imitatii de pietre pretioase; Cordon lat, auriu. Dimensiuni M50 : Haina : Talie: 100 cm, Lungime 120 cm;                          Bluza : Talie: 116 cm, Lungime 76.

Scrieţi o recenzie

Produse recomandate